PREČO SA MASÍROVAŤ

PREČO SA MASÍROVAŤ

Či už sa masírujete sami, ste masírovaný partnerom, alebo masérom, prípadne si olej len vtierate do pokožky, výsledkom bude vždy úľava a uvoľnenie. Každý si môže zvoliť variantu, ktorá mu vyhovuje, od hodinového rituálu po minútovú procedúru. Nezabudnite, že starostlivosťou o svoje telo sa staráte zároveň aj o svoju dušu.
Ak sa rozhodnete pre masáž doma vyberte si príjemné miesto, zapnite vonnú lampu s vonnými olejmi a uvoľnite sa. Pri masáži postupujte zo spodku nahor, to znamená od chodidiel smerom k hlave. Pri nohách a rukách postupujte od prstov smerom k telu. Nezabúdajte na chodidlá, na ktorých sa nachádza veľa reflexných bodov.

Po kúpeli si skúste natrieť telo masážnym olejom. Nebojte sa pocitov mastnoty, rastlinné oleje lisované za studena prirodzene splynú s pokožkou a rýchlo sa vstrebávajú , navyše na jednu masáž Vám vystačí len nepatrné množstvo masážneho oleja, asi ako je veľkosť lieskového orieška . Vaše telo bude zregenerované a oddýchnuté. A nezabúdajte , že len prírodné masážne oleje Vám zaručia chemickú čistotu, špičkovú kvalitu s najvyšším podielom cenných látok, ale aj najprirodzenejšie zužitkovateľnú formu pre pokožku a telo. Studené lisovanie napomáha oleju uchovať si aktívne zložky, vitamíny a minerály v ich prirodzenej forme a následne, komplexne pôsobiť v najhlbších vrstvách pokožky. Pre umocnenie pôžitku z masáže si môžete olej zľahka ohriať pod horúcou tečúcou vodou.

Účinky prírodných olejov na organizmus:

-ukľudňujúci, relaxačný
-zmierňujú svalové napätie, bolesti
-posilňujú imunitu, prevencia proti infekčným ochoreniam a zápalom
-odstraňujú únavu, povzbudzujú psychiku človeka
-regenerujú a ukľudňujú pokožku
-posilňujú obranyschopnosť kože a prirodzenú obnovu ochranného lipidového plášťa
-koža je po nich vláčna, pevná, pružná a odolnejšia voči vonkajšiemu prostrediu
-aromaterapeutický účinok

thai_bed.jpg

Naspäť
Rýchly telefónny kontakt:
(421) 55 677 19 36